POLITICA DE LIVRARE SI PLATI

EXPEDIERE PRODUSE IN ROMANIA

Expedierea produselor Nuca Organic in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul livrarii fiind suportat de catre tine, daca comanda insumeaza mai putin de 250 lei, sau suportat de noi, daca comanda este mai mare de 250 lei, cu exceptia campaniilor de Black Friday.

Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Perioada de livrare poate fi mai lunga decat in mod normal de Black Friday. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit. Prin curier rapid ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport.

MODALITATI DE PLATA

    – Romania: plata online, ramburs, transfer bancar

    – UE: plata online, transfer bancar

    – Online cu card bancar (Visa/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu cardul de credit/debit emise sub sigla Visa si Mastercard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediu fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata in nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

COSTURI DE LIVRARE IN ROMANIA

– Curier  rapid  in Bucuresti:  15 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus, cu livrare in maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12:00.

– Curier express in alte localitati: cost 15 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus cu livrare in maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12:00.  Pentru localitatile din afara zonei curierului, se vor taxa kilometri suplimentari, in limita a 40 de lei.

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda. Daca locuiesti intr-o localitate unde curierul rapid aplica tarife suplimentare, te rugam sa ne contactezi, pentru a gasi o modalitate ideala de transport.

COSTURI DE LIVRARE IN UE

AUSTRIA – 102 lei (21 euro)

BELGIA – 136 lei (28 euro)

BULGARIA – 35 lei (7 euro)

CEHIA – 136 lei (28 euro)

CROATIA – 136 lei (28 euro)

DANEMARCA – 136 lei (28 euro)

ESTONIA – 136 lei (28 euro)

FINLANDA – 185 lei (38 euro)

FRANTA – 136 lei (28 euro)

GERMANIA – 102 lei (21 euro)

GRECIA – 136 lei (28 euro)

IRLANDA – 274 lei (56 euro)

IRLANDA DE NORD – 274 lei (56 euro)

ITALIA – 102 lei (21 euro)

LETONIA – 136 lei (28 euro)

LITUANIA – 136 lei (28 euro)

LUXEMBURG – 136 lei (28 euro)

MAREA BRITANIE – 136 lei (28 euro)

OLANDA – 136 lei (28 euro)

POLONIA -136 lei (28 euro)

PORTUGALIA – 185 lei (38 euro)

SLOVACIA – 102 lei (21 euro)

SLOVENIA – 136 lei (28 euro)

SPANIA – 136 lei (28 euro)

SUEDIA – 185 lei (38 euro)

UNGARIA – 43 lei (9 euro)

POLITICA DE RETURNARE

In calitate de consumator aveti dreptul sa renuntati la cumparare, fara a fi nevoit sa justificati decizia de renuntare si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 10 zile incepand de la ziua in care intrati in posesia produsului. 

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos

Clienții www.nucaorganic.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 60 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate. 

În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Exercitarea dreptului de renuntare: consumatorul informeaza NUCA ORGANIC SRL cu privire la decizia de retragere din contract in scris, prin completarea unui formular RMA: FORMULAR RMA (docx) / FORMULAR RMA (pdf)