Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către Nuca Organic reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.nucaorganic.ro

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către SC Nuca Organic  SRL, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Pagubele sau pierderile de orice natură ale clienților în urma achizițiilor de pe www.nucaorganic.ro vor fi compensate maximum în limita prețului de cumpărare al produselor.

Nuca Organic nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site-ul www.nucaorganic.ro, dar se străduieşte în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate.

Datele personale furnizate către SC NUCA ORGANIC SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. SC NUCA ORGANIC SRL nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate.

Prețurile sunt actualizate la zi. Pentru produsele cu menţiunea „nu este pe stoc” sau „in curand”, SC NUCA ORGANIC SRL nu poate garanta prețul de vânzare și nu se pot lansa comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi.

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neaparat cumulative. De regulă se aplică reducerea cu valoarea cea mai mare.

Produsele comercializate prin intermediul www.nucaorganic.ro sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură. La cerere se poate trimite certificat de conformitate.

NUCA ORGANIC SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. NUCA ORGANIC SRL își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

 RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă.

Pentru orice reclamaţie este necesar să completaţi formularul de reclamaţii: FORMULAR reclamaţii (docx) / FORMULAR reclamaţii (pdf) 

Dacă nu aveţi posibilitatea să-l descărcaţi şi să-l completaţi, puteţi să ne contactaţi telefonic iar operatorul nostru va prelua datele comunicate de dvs. pentru a completa formularul.

Ne străduim să soluţionăm reclamaţiile într-un timp cât mai scurt şi în mod favorabil pentru clienţii noştri!

IMPORTANT: o serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.

Puteţi contacta departamentul comercial la secţiunea dedicată Contact sau prin telefon: ……….., în timpul programului de lucru L-V 9.00 – 17.00

 POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

NUCA ORGANIC se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

NUCA ORGANIC va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.nucaorganic.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. www.nucaorganic.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou, vouchere, mesaje legate de comanda în curs sau alte mesaje specifice unui site de comerţ prin corespondenţă.

NUCA ORGANIC  nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.nucaorganic.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul nucaorganic.ro, se pot dezabona pe site sau utilizând linkul din partea de jos a newsletter-ului primit prin email.

Emailul persoanelor care se vor inscrie la newsletter-ul Nuca Organic, prin intermediul nucaorganic.ro sau de pe site-uri de socializare, va depasi granitele tarii.

PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice NUCA ORGANIC SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile dvs. in sistemul comertului on-line, informare dvs.in legatura cu promotiile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert on-line, repsectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achiztiona produse on-line. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa STR SERGHEI VASILIEVICI RAHMANINOV, NR 76-80, SECTOR 2, BUCURESTI, sau la adresa de e-mail: contact@nucaorganic.ro.

Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor NUCA ORGANIC SRL, cum ar fi:

    – Procesarea comenzilor sau cererilor dvs in legatura cu produsele;

    – Facturare;

    – Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dvs;

    – Contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, noutati care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs. (in afara de cazul in care aţi facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);

    – Inregistrarea informatiilor despre dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

NUCA ORGANIC SRL poate transmite catre terti doar datele dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul produselor.

PREȚURI

Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung. 

Toate prețurile din acest site în varianta pe limba română sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afişate pe site, fără o notificare prealabilă către client.

PRELUAREA COMENZILOR 

Nu exista comanda minima obligatorie, o comanda poate contine oricate produse Soapmill doresti.

Alege modalitatea de comanda care ti se pare cea mai potrivita!

– Online: www.nucaorganic.ro 

– Telefonic*: 0744 666 867

– E-mail*: contact@nucaorganic.ro

– Mesaj privat pe pagina Facebook: www.facebook.com/nucaorganic

* te rugam sa incluzi in comanda urmatoarele date: nume produs, gramaj (unde se aplica), numar bucati, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, numar telefon mobil, adresa e-mail.

Important: in urma plasarii comenzii vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

NUCA ORGANIC SRL  își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor şi prin contactarea telefonică a clienţilor.

COMENZI ONLINE

MENIU PRODUSE

Alegand un produs din meniu se va afisa pagina de produs, iar tu poti folosi optiunea “adauga in cos” pentru a incepe procesul de cumparare. 

COS CUMPARATURI 

In orice moment, poti vizualiza cosul de cumparaturi si numarul produselor in meniul din partea superioara a site-ului.

FINALIZARE COMANDA

Poti finaliza comanda fara a fi membru Nuca Organic, dupa ce completezi toate campurile obligatorii de pe formularul de checkout. Totodata, iti poti crea pe loc un cont, introducand doar numele si mail-ul tau. 

Verifica toata comanda inainte de trimitere, apasa butonul “finalizeaza comanda” si asteapta un e-mail de confirmare din partea Nuca Organic. Acesta va contine toate datele comenzii efectuate, pretul total si datele de expediere.

MODIFICAREA UNEI COMENZI

Având în vedere că o comandă odată finalizată intră în sistemul automatizat de coletare, se pot face modificări ale conţinutului în maximum 1 oră de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 din următoarea zi lucrătoare.

CONDIȚII DE UTILIZARE

CONȚINUT SITE ŞI COPYRIGHT

NUCA ORGANIC face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertenţe punctuale: unele specificații pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

www.nucaorganic.ro și toate informațiile conținute sunt proprietate a companiei NUCA ORGANIC SRL şi pot fi preluate total sau parţial doar cu acordul nostru în scris.

FRAUDĂ

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului nucaorganic.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul nucaorganic.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor nucaorganic.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

DISCLAIMER

Informațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare, declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și informațiile generale  sunt culese din literatura de specialitate, specificatiile tehnice ale produselor cosmetice , specificatiile tehnice ale producatorilor de materii prime. Produsele noastre sunt sigure, neprezentand efecte adverse pentru sanatate. Nu cauzeaza efecte nedorite cata vreme sunt folosite in scopul pentru care au fost produse, in conditii normale si respectand perioada de garantie. Au fost testate si evaluate conform exigentelor regulamentului 1223/2009/EC, de catre evaluator calificat al sigurantei. Produsele nu contin substante interzise, iar ingredientele din care sunt facute respecta toate conditiile legale de singuranta. Produsele nu au fost testate pe animale.

PENTRU UZ PERSONAL

Răspunderea NUCA ORGANIC SRL este limitată la valoarea bunurilor şi nu include niciun prejudiciu indirect. Produsele noastre sunt destinate pentru uz personal, fie ele achiziţionate direct de la noi sau de la partenerii noştri contractuali.

DISPOZIȚII FINALE

NUCA ORGANIC își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.nucaorganic.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.